Yrityksesi hyötyy naurujoogasta

Naurujooga on mieleenpainuva, erilainen ja hauska aktiviteetti, oli suunnitteilla sitten työhyvinvointipäivä tai pikkujoulut. Tai miksei myös koulutuspäivän päätteeksi piristämään?


Viisi syytä tilata naurujoogaa yrityksellesi:

 • Naurujooga alentaa stressitasoa

  Naurujooga on nopein, tehokkain ja kustannustehokkain tapa auttaa työntekijöitä alentamaan stressitasojaan.

 • Naurujooga luo emotionaalista hyvinvointia

  Naurujooga auttaa työntekijöitä tasapainottamaan ja hallitsemaan tunne-elämäänsä. Se kasvattaa positiivisia tunteita ja laskee negatiivisia tunteita. Tämä tasoittaa työpaikan suhteita ja auttaa ihmisiä tasapainottamaan työelämäänsä.

 • Naurujooga nostaa suorituskykyä

  Kehon ja aivojen hapenottokyky kasvaa nostaen suorituskyvyn huippuunsa. Aivot tarvitsevat 25 % enemmän happea kuin keho muuten. Nauramisen ja syvien joogisten hengitysten ansiosta aivot saavat tarvitsevansa määrän happea ja voivat toimia optimaalisesti. Mieliala vaikuttaa työtehoon. Jos mieliala on hyvä, kaikki tekeminen sujuu hyvin. Naurujooga kohottaa mielialasi minuuteissa vapauttamalla hyvän olon hormoneja kuten endorfiineja.

 • Naurujooga kehittää luovuutta

  Naurujoogan leikkimielisyys vapauttaa oikeaa aivopuoliskoa, joka on kaiken luovuutemme lähtökohta. Luovuuden ansiosta uudet ideat pääsevät valoilleen vieden bisnestäsi eteenpäin.

 • Naurujooga edistää ryhmähenkeä

  Naurujooga yhdistää ihmisiä ja edistää ryhmähenkeä. Kommunikaatiotaidot tehostuvat ja työntekijät sitoutuvat toisiinsa auttavaisessa ja kannustavassa ilmapiirissä.


Hinnasto

naurujooga-yrityksille

< 20
Naurujooga alle 20 henkilön yritykselle / tiimille

Hinta 300 € / h, kesto 60-90 min

20-70
Naurujooga 20-70 hengen yritykselle / tiimille

Hinta 600 € / h, kesto 60-90 min

70+
Naurujooga, yli 70 hengen yritys

Hinta 900 € /h, kesto 60-90 min

Naurujatkumo

Jos haluat viedä yrityksesi hengen täysin uudelle tasolle, kannattaa naurujoogaa tarjota työntekijöilleen useamman kerran. Minkälainen ilmapiiri työpaikallasi vallitsee, jos nauratte sydämenne kyllyydestä kerran viikossa neljän tai viiden viikon ajan? Tai jos nauru herätellään yhdellä kunnon sessiolla ja sen jälkeen tulisin joka aamu viikon tai kahden ajan aloittamaan päivänne 15 min nauruenergialla. Naurujatkumo voidaan räätälöidä juuri teidän tarpeisiinne sopivaksi, joten hinta räätälöityy tarjonnan mukaan.

Ota yhteyttä Naurujooga yksityisille

Asiakkailta kuultua: